Треньорът на Лудогорец- Павел Върба сподели впечатленията си от новото попълнение на разградчани Алекс Сантана. Чешкият специалист сподели, че очаква в следващите дни да бъдат представени още класни футболисти.

"Високите ни цели и това, че искаме да успеем на няколко фронта ни кара да привличаме класни играчи. Опитваме се да подобрим качеството на отбора. Представяме ви първият играч - Алекс Сантана и се надявам в следващите дни да покажем още няколко футболисти. Надявам се да ни помогне за амбициите, които имаме през този сезон.

Ганаецът Текпетей все още е далеч от трансфер в Лудогорец

Ганаецът Текпетей все още е далеч от трансфер в Лудогорец

Крилото е собственост на Шалке 04, но има договор за преотстъпване на Фортуна (Дюселдорф)

Казахме в края на миналия сезон, че ще се опитаме да подобряваме офанзивната ни част, но такъв тип играчи като Алекс също са ни нужни. Предстоят ни много мачове през есента, в Европа и България, и разбира се, за да успеем на всички фронтове ни трябват класни футболисти, за да се случи това. Алекс ще ни помогне много и ще бъде основна част от състава.

Знаете, че Лудогорец разполага с много силни играчи, но разбира се всеки един отбор се стреми още повече да се подобрява. Всеки класен футболист е добре дошъл. Искаме да бъдем още по-силен отбор и ще се стараем по всякакъв начин този тим да изглежда още по-добре. За да сме успешни ни трябват нови играчи, за да подобряваме отбора и качеството на игра. Като цяло и на клуба", каза чешкият специалист.

Сантана: Дано скоро да говорите за моите качества

Сантана: Дано скоро да говорите за моите качества

"В Бразилия знаем много за Лудогорец"