От Лудогорец оповестиха мерките за сигурност преди важния сблъсък с ХИК (Хелзинки). Двубоят е в четвъртък, 13 октомври от 22:00 часа. Първата среща между двата отбора завърши 1:1.

Ето какво публикуваха "орлите" на официалния си сайт:

Отборът на Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от група С на футболния турнир Лига Европа срещу финландския шампион ХИК в четвъртък (13 октомври) от 22:00 ч., че същия ден стадион "Хювефарма Арена" отваря врати в 20:00 ч. Клубът призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропускателния режим и да се избегне струпване по входовете.

Лудогорец съобщава, че на "Хювефарма Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Днес и утре се продават билети на клубната база, на касата на улица "Васил Левски", както и онлайн на адрес https://tickets.ludogorets.com/. В деня на мача ще работи и фен караваната в близост до "Хювефарма Арена", откъдето привържениците могат да си закупят множество артикули и специален колекционерски шал, изработен по повод тазгодишното участие на тима в група С на Лига Европа.

ПФК Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба.

Лудогорец ще проведе официалната си тренировка тази вечер от 19:00 ч. на клубната база. Пресконференцията на треньора Анте Шимунджа и Серджио Падт е също днес от 13:30 ч. ХИК пристига в България около 13:00 ч. с полет от Хелзинки до Варна. Тимът ще проведе официалната си тренировка на "Хювефарма Арена" в 21:00 ч.

ОДМВР - Разград съобщава, че във връзка с мача срещу ХИК на 13 октомври от 19:30 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците "Васил Левски" от кръстовището с бул. "Княз Борис" до ул. "Гаврил Кръстевич", "Ветеринарна", "Мраморно море" и Северен булевард.

Феновете от други населени места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел "Централ" и на Товарна пиаца по улица "Странджа".

Лудогорец отговори завоалирано на ЦСКА: Клипчета с Текпетей няма да пускаме!

Лудогорец отговори завоалирано на ЦСКА: Клипчета с Текпетей няма да пускаме!

"Футболът е игра, в която най-важното е да вкараш един гол в повече от противника"