Националът - Антон Недялков говори пред колегите от "Спортал" относно случващото се в лагера на България и клубния му тим Лудогорец. Универсалният бранител е на мнение, че родните ни тимове не трябва да отпадат още в първите кръгове на европейските турнири. Недялков е на мнение, че "орлите" от Разград могат да "бутнат" ЦСКА от върха на класирането още до зимната пауза в шампионата.

"Атмосферата в националния отбор е супер. Всичко върви добре. Победите дават допълнително самочувствие на целия отбор. Да, един от опитните съм, сега имам възможност да предам на по-младите това, което съм научил. За мен това е удоволствие. Кръстаич е изключителен треньор и човек, много е позитивен.

Анте Шимунджа: Не съм доволен от начина ни на игра срещу Розова долина

Анте Шимунджа: Не съм доволен от начина ни на игра срещу Розова долина

Наставникът не остана доволен

Опитваме се да направим добър отбор и колектив. Дали ще се класираме на даден форум, ще видим с времето. Имаме много работа да вършим още. Трябва да сме стъпили здраво на земята, да работим и да стигнем нивото на средноевропейските отбори, още сме млади и зелени, за да се конкурираме с по-силните.

Успях да гледам малко от двубоя на Лудогорец с Розова долина за купата. Теренът мисля, че не беше толкова добър, в случая по-класният отбор победи. В първенството ЦСКА постига доста победи, водач е в класирането, добре е да има по-голяма конкуренция. Трябва да се вдигне нивото, клубните коефициенти - българските отбори да не отпадат в първите два кръга в Европа. Българските футболисти трябва да се развиват, трябва да имаме повече футболисти в чужбина.

Ще положим максимални усилия да изместим ЦСКА от върха преди зимната пауза, пожелавам си го, всичко е възможно, но мисля, че ще се получат нещата. Лудогорец направи добра кампания дотук в Европа. Чувам, че Андерлехт не са много добре за момента, но все пак говорим за много стойностен отбор".

Нападател на Лудогорец се оплака от расизъм

Нападател на Лудогорец се оплака от расизъм

По време на мача с Розова долина