Плеймейкърът на Лудогорец - Каули Оливейра настоява за трансфер в Панатинайкос Според местната преса именно "бразилецът е най-вероятният съюзник на гръцкия гранд в момента". Такива са заглавията в доста сайтове.

Анте Шимунджа от Словения: Имахме брилянтна година

Анте Шимунджа от Словения: Имахме брилянтна година

Спечелихме титлата с рекорден аванс, споделя той

Според информациите офанзивният халф, който може да действа и като крило, е готов да приеме предложението на "детелините". Панатинайкос вече е сложил на масата официална оферта. Тя е в размер на 2 млн. евро.

"Преговорите обаче вървят трудно", отбелязват в Гърция. Причината - през годините Лудогорец винаги е имал високи изисквания и не се разделя лесно с играчите си. Наред с това клубът бил известен и с дългите разговори и изпипване на всеки детайл, а не с прибързани сделки.

Твърди се, че шефовете на разградчани са поискали повече от 2,5 млн. евро за 27-годишния бразилец. Това е така, защото за него имало и сериозен интерес от клуб от Саудитска Арабия, който без проблем ще извади тази сума. Желанието на Каули обаче е да премине точно в Панатинайкос.

"Играчът притиска ръководството на Лудогорец да намали цената му, за да може да пристигне в Атина, след като вече е изкарал близо 3 години в България", пишат комшиите.

Братя Домусчиеви са сред най-богатите в света

Братя Домусчиеви са сред най-богатите в света

Вижте подробности