Нападателят на Лудогорец Ихинио Марин може да се върне през лятото в Испания. Той е бил пожелан от 8-ия към днешната в Сегунда дивисион Картахена, пише "Тема спорт".

Треньор на другия испански отбор, чийто прякор е "Жълтата подводница" (б.а. - след Виляреал), е Луис Карион.

Чинков свири Левски - Локомотив (Пловдив), битката между Славия и ЦСКА поверена на Драгомир Драганов

Чинков свири Левски - Локомотив (Пловдив), битката между Славия и ЦСКА поверена на Драгомир Драганов

Вижте всички назначения

43-годишният специалист познава отлично Ихинио Марин от съвместния им престой в Нумансия. Именно там нападателят показа какво може, отбелязвайки 10 гола в 38 мача и привличайки интереса на Лудогорец към себе си. В момента голмайстор на Картахена е Рубен Кастро, който обаче е на 40 години и скоро ще спре с футбола.

Ихинио Марин дойде в Разград през лятото на 2020 г. и започна много силно своя престой при шампионите, като вкара 4 гола в 8 мача. През септември 2020 г. обаче той счупи своя глезен на тежкия терен в Монтана и оттам започнаха неговите главоболия. Ихинио се върна на терена през лятото на 2021 г., като до момента има 10 мача в Първа лига този сезон, в които обаче не е вкарал гол.

Различни контузии пък му попречиха да проведе нормални зимна подготавка. С привличането на Матиас Тисера и с наличието на голмайстора Пиерос Coтириу, се очаква Ихинио Марин да получава все по-малко шансове за изява за в бъдеще.