Преди няколко дни нападателят на Ференцварош Токмак Нгуен вкара победния гол срещу ЦСКА в контролата между двата тима, след което даде интервю пред клубния сайт на унгарския шампион. 

"Изиграхме две срещи с по-сериозни противници, отколкото тези по време на първия лагер. От двата мача играхме по-добре срещу ЦСКА. Ред Бул Брагантино практикува различен стил, разполага с много технични играчи и не е случайно, че от следващия сезон ще бъде в първото ниво на Бразилия", казва Токмак.

След това нападателят е попитан дали след победата над ЦСКА, Ференцварош може да елиминира и Лудогорец в първия предварителен кръг на ШЛ, на което отговаря: "Лудогорец има значителен опит в евротурнирите. Всяка година играе в групите и винаги завършва пред ЦСКА. Ето защо мисля, че това ще е по-трудна работа за нас, но ще видим."

Токмак коментира по интересен начин и качествата на неговите съотборници в атака. "В отбора има страхотни играчи. Не знам дали ще започна срещу Лудогорец, но чувствам, че се доближавам до най-добрата си форма. Конкуренцията обаче е огромна.

Николай Сихневич е нападател, който се бори много и ми освобождава пространства. Давиде Ланзафаме е може би най-техничен в целия отбор. Удивително е какво може да направи с топка в крака", завърши той. 

Георги Терзиев: Ференцварош е много сериозен тим, нормално е да има напрежение

Георги Терзиев: Ференцварош е много сериозен тим, нормално е да има напрежение

"Направихме добър лагер"