Козмин Моци остана доволен от победата на Лудогорец над Будучност в Шампионската лига. Румънецът призна, че двубоят е бил тежък.

"Очаквахме такъв двубой. Знаехме как играе тимът на Будучност. Получи се тежък мач, но взехме сладка победа. Това е най-важното за нас. Когато играхме с Младост тук, отново беше тежко. Те атакуваха повече от нас, но според мен нямаха чисти положения.

Засега се чувствам добре. В последните месеци не играхме много, но за мен е важно да влизам във форма и да започвам да играя. За момента в центъра на отбраната сме само аз и Драгош Григоре. Чакаме да се възстанови Георги Терзиев.

Лудогорец победи Будучност с 3:1 и продължава напред в Шампионската лига

Лудогорец взе своето в Подгорица, вкара три гола на Будучност и продължава напред в Лигата на шампионите

Мидтиланд очаква шампиона на България в следващата фаза

Беше тежък мач, след два дни ни чака още един тежък мач, този път срещу Черно море. След една седмица идва другият мач е Европа. Вече десет години играем така и знам за какво става дума. Сигурно Мидтиланд е по силен отбор от Будучност, но трябва да мислим за мача с Черно море. После ще имаме време да мислим за датчаните. Казах, че ми е тежко, защото не сме играли през три дни от много време насам.

В групите на Шампионска лига сме играли с много силни отбори, така че тези мачове ни харесват", каза ветеранът.

Лудогорец играе с Мидтиланд на 26.08, известен е и началният час

Лудогорец играе с Мидтиланд на 26.08, известен е и началният час

Снощи възпитанците на Павел Върба победаха с 3:1 като гост в Подгорица