Африканската звезда на Лудогорец - Мавис Чибота говори преди утрешната среща с ТНС от третия предварителен кръг на Лига Европа. Голаджията разкрива, че вече свиква с живота в Разград, а колективът в тима става все по-силен.

"Чувствам се добре с новия ми живот в Разград. Моето семейство харесва живота тук. Като говорим за мача трябва да се постараем да използваме домакинското ни предимство. Отборът се чувства добре, много по-добре в сравнение с периода преди около месец. Целият отбор е все по-задружен и съм сигурен, че ще сме готови за двубоя утре. Треньорът ще вземе правилните решения".

"Нямам предпочитания с кого играя. Решението е на треньора и това винаги е в полза на отбора. Не става въпрос за Мавис Чибота, а за най-доброто за целия отбор. Имаме страхотен щаб, който взема решенията и аз съм сигурен в техните решения".

"Има разлика между мачовете в България и в Европа. В Европа нямаме право на грешки, докато в мачовете в българското първенство даже и да допуснем грешка ще можем да я поправим, защото шампионатът е дълъг".

Стойчо Стоев: Срещу ТНС ще дам шанс на футболисти, които са взимали по-рядко участие в мачовете

Стойчо Стоев: Срещу ТНС ще дам шанс на футболисти, които са взимали по-рядко участие в мачовете

"В европейските мачове, ако подцениш противника независимо от класата му, можеш да страдаш"