Новото попълнение на Лудогорец Мавис Чибота даде интервю за "Дарик радио". Конгоанецът сподели целите си с "орлите" и даде мнението си за родната Първа лига. 

"Очаквам отборът на Лудогорец да ме развие като футболист. Искам да спомогна тимът да продължи с добрата игра и успехите от последните 8 години. 

Имам доста добри първи впечатления от клуба, който е голям. Нямам търпение за моя дебют, но стъпка по стъпка нещата ще се наредят. Изгледах последните 10 двубоя на Лудогорец от миналия шампионат в Първа лига. Има доста добри отбори. Цялостно първенството ви е силно. 

Снимка 428436

Източник: LAP.bg

Лудогорец е силен тим и спечелените титли в последните 8 години са доказателство. Трябва да помогна отборът да върви напред. Когато играеш в голям отбор, трябва да си готов, че ще има висока конкуренция. 

Моята най-голяма амбиция е Шампионската лига. Също така искам да спечеля и титлата в България, защото повечето от моите съотборници са печелили трофея. Искам и аз да стана шампион на България. Но основното ми желание е с Лудогорец да играя в Шампионската лига.

Искам единствено да призова феновете да посещават мачовете и да ни подкрепят, а ние ще даваме всичко. 

Левски и ЦСКА не искам да ги коментирам, гледам само моя отбор", завърши офанзивният играч.

Лудогорец представи официално Чибота и Битон

Лудогорец представи официално Чибота и Битон

Ето какви бяха първите им думи