Старши треньорът на Бетис Мануел Пелегрини засипа с похвали отбора на Лудогорец преди утрешния сблъсък между двата отбора в турнира Лига Европа. Испанският състав се нуждае от точка, за да си гарантира първото място в групата, докато Лудогорец трябва да спечели, за да запази аванса си от три точки пред Рома в битката за втората позиция.

"Няма да играем за равенство, защото ако влезеш в мача с такава нагласа, е трудно да изиграеш добър мач. Ще се опитаме да спечелим, но и равенство ще бъде добре, защото ще ни донесе първото място в групата, но нашият манталитет е винаги да излизаме за победа", коментира Пелегрини на пресконференцията, която се проведе на стадиона на Бетис преди заминаването за България.

"Лудогорец е силен отбор, който се бори за първите две места в групата. Вече ги познаваме добре, те изиграха силен мач на нашия стадион, а преди това победиха Рома в България. Труден съперник с добри играчи. Основната ни цел беше да се класираме и вече я постигнахме", каза още Пелегрини.

Чилиецът е недоволен от дългото пътуване, което отборът му трябва да предприеме за мача в Разград.

"Всички искаме да играем в Лига Европа, но когато играеш в четвъртък като гост, трябва да нощуваш в града, в който се играе мачът и това прави пътуването твърде дълго. Летището е далеч от мястото, където играем, а след този мач ни предстои и гостуване на Сан Себастиан, където ще пътуваме в събота и ще се приберем късно в неделя, което е много уморително", коментира чилиецът.

Анте Шимунджа: Ако имаме шанс ще го грабнем с две ръце, знаем срещу кого се изправяме

Анте Шимунджа: Ако имаме шанс ще го грабнем с две ръце, знаем срещу кого се изправяме

Той говори преди сблъсъка с Реал Бетис