Халфът на Лудогорец - Лукас Саша е пред трансфер в Турция. Бразилецът е силно желан от Бурсаспор и има голяма вероятност да се стигне до продажбата му, пише на страниците си "Тема Спорт". Тимът завърши на 13-о място в Супер лигата и е амбициран следващия сезон да гони Лига Европа.

Антони Здравков: Нямаше как да откажа офертата на Лудогорец

Антони Здравков: Нямаше как да откажа офертата на Лудогорец

"Организацията е перфектна"

Наскоро самият футболист обяви пред медиите в родината си, че има договор със 7-кратния шампион на България за още една година и мисли да го изпълни, след което да премине в друг отбор.

Разградчани обаче може да предпочетат да го продадат сега, вместо да го изпуснат без пари след година. Отделно Саша умуваше да напусне още след края на изминалия вече сезон, като опция бе завръщане в Израел, но се нави да остане заради Димитър Димитров-Херо, който държеше да го има в редиците си. Херо обаче вече не е в Лудогорец.

Все пак последната дума по евентуален трансфер на бразилеца ще има новият силен човек при орлите - Пауло Аутуори. Главният мениджър на Лудогорец иска да види всички футболисти, с които разполага, да им даде шанс за изява и тогава да прецени кой би му свършил работа и кой - не.

Кирил Домусчиев: Привлякохме Пауло Аутоури, за да надградим

Кирил Домусчиев: Привлякохме Пауло Аутоури, за да надградим

"Целите ни винаги са едни и същи"