Лудогорец ще опита да поправи своя трансферна грешка по време на зимния пазар. Разградчани възнамеряват да се разделят с румънския флангови нападател Дорин Ротариу, пише "Тема спорт".

Той бе привлечен от разградчани през лятото. Дорин пристигна като свободен агент, след като бе прекратил договора си с казахстанския Астана. Роля при трансфера му имаше и новият технически директор на Лудогорец Козмин Моци, който е добре запознат с качествата на сънародника си. Крилото подписа за 3 години.

Най-успешният северномакедонски треньор е вариант за Лудогорец

Най-успешният северномакедонски треньор е вариант за Лудогорец

Игор Ангеловски е желан и от Легия (Варшава)

Ротариу имаше проблеми с адаптацията. След това в един момент изглеждаше, че може да пробие в първия състав, но това така и не се случи. Той не успя да се пребори с конкуренцията на Кирил Десподов, Бърнард Текпетей, Мавис Чибота и Елвис Ману. Тотално е отписван, въпреки че в ротацията на състава от доста време не е и лекуващият тежка контузия на коляното бразилец Вандерсон.

През зимата Лудогорец ще опита да намери клуб, в който 26-годишният футболист да продължи кариерата си под наем. Това е честа практика на ръководството на разградчани и по този път в последните години минаха доста футболисти. В момента разградчани имат трима преотстъпени играчи - халфът Серкан Юсеин е в Берое, централният нападател Жуниор Брандао е в бразилския КРБ, а крилото Жоржиньо е в полския Висла Плоцк.

Лудогорец с 80% процента чужденци, в ЦСКА са 69,1%

Лудогорец с 80% процента чужденци, в ЦСКА са 69,1%

ФК ЦСКА 1948 с най-малко легионери