С привличането на Кристиян Кахлина вратарите, на които Лудогорец плаща заплата, стават шестима - хърватинът, Пламен Илиев, Ренан, Владислав Стоянов, както и стражите на дубъла Дамян Христов и Владимир Русанов.

Медиите в Италия се сетиха за Кирил Десподов

Медиите в Италия се сетиха за Кирил Десподов

Има ли шанс да се завърне в Каляри?

Русанов и Христов се инвестиция за бъдещето, пише "Мач Телеграф". Те ще се редуват през пролетта под рамката за тима на Тодор Живондов. Русанов, който за момента е титуляр, е само на 19 години и е ясно, че бъдещето е пред него. Дамян Христов пък е на 18 години. Той бе взет от Валдас Дамбраускас с първия тим на зимната подготовка в Турция и дори записа един мач срещу руския Акрон Толиати (1:2). А треньорът на вратарите на "орлите" Здравко Здравков го харесва много и му предрича бляскаво бъдеще.

Владислав Стоянов пък продължава да има проблеми с онази травма, която го извади от терените за почти 3 години. Той не записа нито един мач по време на зимната подготовка, а сега не влиза в групата за официалните срещи. Това е ясен знак, че той едва ли ще получи шанс във важен мач до края на сезона.

Лудогорец лидер сред отборите у нас в странна класация на швейцарската футболна обсерватория

Лудогорец лидер сред отборите у нас в странна класация на швейцарската футболна обсерватория

"Орлите" с най-много пасове назад

Ренан дос Сантос е странен случай, смятат от изданието. трети вратар, като за една контузия през септември, която уж беше лека, не игра до края на годината. А се редуваха Пламен Илиев и Владислав Стоянов. След това Ренан изведнъж стана титуляр.

Пламен Илиев също получи много шансове и за момента е ясно, че той ще се бори с Кристиян Кахлина за титулярно място.

Ренан вече е изиграл последния си мач за Лудогорец

Ренан вече е изиграл последния си мач за Лудогорец

Бразилецът е големият губещ от привличането на Кристиян Кахлина

Припомняме, че от лятото към тази група вратари в Лудогорец ще се присъедини и нидерландецът Серджио Падт.