Лудогорец обяви организацията и мерките за сигурност преди двубоя с белгийския Андерлехт. Мачът от плейофния кръг на турнира Лига на конференциите на стадион "Хювефарма Арена" е в четвъртък, 16 февруари, от 22:00 часа българско време.

Ето какво написаха разградчани:

"Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо при благоприятни на този период от годината условия мача от елиминационната фаза на Лигата на конференциите срещу Андерлехт в четвъртък (16 февруари) от 22,00 ч., че същия ден стадион "Хювефарма Арена" отваря врати в 20,00 ч. Според синоптичната прогноза температурите по време на срещата ще са положителни и ще има отлични условия и за футбол.

Лудогорец съобщава също така, че на "Хювефарма Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

ЛУДОГОРЕЦ ЩЕ СЛЕДИ СТРИКТНО ЗА СТРУПВАНИЯ ПО ПЪТЕХОДИТЕ ПО ВРЕМЕ НА МАЧА И ЩЕ ВЗЕМЕ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ МЕРКИ ТОВА ДА БЪДЕ ИЗБЕГНАТО.

Феновете на Андерлехт ще бъдат настанени в блок 1 на сектор "Гости". Привърженици с атрибути на гостуващия тим няма да бъдат допускати в секторите с фенове на домакините.

В момента се продават билети на клубната база в Разград, както и онлайн на https://tickets.ludogorets.com/ Клубът напомня, че в деня на мача ще работи и билетната каса на ул. "Васил Левски" от 11.00 ч. до началото на двубоя.

Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com

ОДМВР - Разград съобщава, че във връзка с мача срещу Андерлехт на 16 февруари от 19.30 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците "Васил Левски" от кръстовището с бул. "Княз Борис" до ул. "Гаврил Кръстевич", "Ветеринарна", "Мраморно море" и Северен булевард.

Феновете от други населени места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел "Централ" и на Товарна пиаца по улица "Странджа"".

Съдията от мача ЦСКА - Базел ще свири Лудогорец - Андерлехт

Съдията от мача ЦСКА - Базел ще свири Лудогорец - Андерлехт

Показва много червени картони