Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа за пръв път ще има възможност да разчита на карето защитници, които според него ще бъдат титулярната му отбрана за в бъдеще, пише "Мач Телеграф". Става дума за Жан Карничник отдясно, Игор Пластун и Оливие Вердон в средата и капитанът Антон Недялков - отляво. До момента по една или друга причина все един от четиримата футболисти отпадаше и биваше заместван с някой друг.

Бърнард Текпетей ще трябва да разплаче Левски на "Герена"

Бърнард Текпетей ще трябва да разплаче Левски на "Герена"

Получава титулярното място в Лудогорец

В първия мач с Левски Карничник влезе след почивката, защото преди това лекуваше контузия, но се наложи Анте Шимунджа да го хвърля в боя, защото Сисиньо изнемогваше срещу Уелтън. Любопитно е, че бразилското крило на "сините" също имаше спорен момент с Карничник, като падна в наказателното поле в 83-ата минута, но реферът Ивайло Стоянов дори не разгледа ситуацията с BAР.

В шампионския мач със Славия не играха двама от титулярните защитници - Антон Недялков и Игор Пластун, които бяха с наказания. Сега обаче няма какво да спре Шимунджа да заложи на следното каре - Карничник, Пластун, Вердон, Недялков и именно тези четирима футболисти ще излязат на "Герена".

Не за първи път Лудогорец иска основен футболист на Левски

Не за първи път Лудогорец иска основен футболист на Левски

До този момент "орлите" винаги претърпяват провал