От Лудогорец съобщиха, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с Левски от 34-ия кръг на efbet Лига, който ще се играе в събота (3 юни) от 20:30 ч. на "Хювефарма Арена".

"Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. За привържениците на Левски е предвиден сектор "Гости".

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете.

Днес билети ще се продават на касата на улица "Васил Левски" от 10:00 ч. до 18:00 ч., а в събота от 10:00 ч. до началото на двубоя. В деня на мача в 14:00 ч. отваря касата на сектор "Гости", където ще се продават билети за привържениците на Левски. Онлайн билети не се продават.

Моци: Това е една от най-трудните години, откакто съм в Лудогорец

Моци: Това е една от най-трудните години, откакто съм в Лудогорец

Имаме да вършим още работа в първенството, споделя той

За да се гарантира безопасност на придвижване, в деня на мача временно ще бъде ограничено движението на автомобили в спортната зона. От 18:00 ч. по улиците "Ветеринарна", "Мраморно море" и Северен булевард ще бъдат изградени пропускателни постове", написаха от лагера на разградчани.

От Лудогорец напомнят още, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com

"Хювефарма Арена" разполага със система за видеонаблюдение, като нарушителите на реда ще бъдат идентифицирани и предавани на полицията.

За мача с Левски стадионът отваря врати в 18:30 ч., а домакининте призовават феновете по възможност да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете непосредствено преди началото на двубоя.

Игор Тиаго е все по-близо до трансфер в Брюж

Игор Тиаго е все по-близо до трансфер в Брюж

Такова е желанието и на новия треньор на белгийския тим Рони Делия