Аржентинският десен бек Алекс Виго ще стане играч на Лудогорец, пише "Мач Телеграф". Той е собственост на Ривър Плейт, но през 2022 година игра като преотстъпен в Индепендиенте.

В южноамериканската страна вече обявиха, че Виго ще облече фланелката на разградчани, като дори е подписал договор до края на 2025-а, който влезе в сила, ако премине успешно медицинските и функционални изследвания. Информациите сочат, че Лудогорец ще плати 50 процента от правата на 23-годишния футболист или около 1.7 милиона евро.

Чакан в Лудогорец се сбогува с тъга с отбора си

Чакан в Лудогорец се сбогува с тъга с отбора си

Идва в Разград

"Дойде денят, в който трябва да кажа довиждане. Просто искам да благодаря за доброто време, прекарано заедно. Както и за подкрепата, която ми оказахте в трудните моменти. Знам, че сбогуването ми не е най-доброто, и затова искам да се извиня, ако към ви разочаровал, защото изпитвам обич и уважение към клуба, който отвори вратите си за мен. Бях щастлив да съм редом до невероятни колеги. Ще пазя само хубави спомени от работата ми с тях. Но тъй като тръгвам по нов път, остава само са ви пожелая повече късмет и успех! Надявам се, че в бъдеще може да се съберем отново. Благодаря за всичко, Индепендиенте", написа Виго.