Отборът на Лудогорец обяви програмата за шампионския двубой срещу Локомотив Пловдив. Срещата е тази събота, 08.05, от 17:45 часа на "Хювефарма Арена". След края на срещата ще бъде връчена и десетата поредна титла за разградчани.

Георги Кабаков ще ръководи битката между ЦСКА и Лудогорец

Георги Кабаков ще ръководи битката между ЦСКА и Лудогорец

Вижте всички назначения

ПФК Лудогорец съобщава на сайта си, че за шампионския мач с Локомотив (Пд) утре (8 май) "Хювефарма Арена" ще отвори врати в 16,00 ч. Мачът срещу "черно-белите" започва в 17,45 ч. Веднага след края на двубоя около 19,40 ч. ще бъдат обявени имената на десет фена, които ще спечелят награди в специална томбола по случай десетата титла. Грандиозната церемония, на която Лудогорец ще получи купата за десетата поредна титла и златните медали, започва около 20,00 ч. и ще продължи до 20,30 ч. като кулминацията ще бъде турът на отбора пред феновете на "Хювефарма Арена". Следва изпълнение на фолкдивата Галена, а в 20,45 ч. е началото на концерта на големия босненски музикант и композитор Горан Брегович и оркестъра му, които ще забавляват феновете на стадиона. Грандиозната вечер завършва със заря, която ще озари небето над Разград в 21,15 ч.

Лудогорец преговаря за грузински национал

Лудогорец преговаря за грузински национал

"Орлите" искат Лаша Двали

Клубът напомня, че в мача с Локомотив (Пд) Лудогорец за пръв път ще постави звезда над емблемата си, символизираща десетте титли. Продажбата на билетите за мача Локомотив (Пд) продължава. Днес касата на улица "Васил Левски" ще работи до 18,30 ч. В деня на мача - от 10,30 ч. до 18,00 ч. В събота касата на сектор "Гости" отваря в 16,00 ч.

Цените на билетите за мача с Локомотив са следните:

Сектор "В" 3 и 4 блок - 15 лв.

Сектор "В" 1,2,5,6 блок - 10 лв.

Трибуна "Моци" - 8 лв.

Сектор "Гости" - 8 лв.

Бърнард Текпетей за възхода си: Всичко е свързано с молитви и упорита работа

Бърнард Текпетей за възхода си: Всичко е свързано с молитви и упорита работа

Очаква повиквателна от Гана