Kозмин Моци сподели, че никой от тима на Лудогорец не се страхува от коронавируса. Тази вечер "орлите" ще играят пред празни трибуни срещу Интер в реванш от 1/16-финалите на Лига Европа.

Лудогорец няма какво да губи довечера срещу Интер

Лудогорец няма какво да губи довечера срещу Интер

Реваншът на "Джузепе Меаца" ще се играе без публика

"Говорихме много по темата с коронавируса. Разучихме всичко. Не ни е страх от вируса. По-скоро се притесняваме за нашите семейства, когато се приберем. Когато кацнахме в Милано, видях, че хората са спокойни. Много от тях се разхождат без маски. Хубаво е, че сме взели предпазни мерки", заяви Моци пред FcInterNews.

"Дали вярваме в чудото на "Сан Сиро"? Ще бъде трудно, но ще опитаме. Нямаме какво да губим. Искаме да изиграем добър мач. Няма да се защитаваме", добави Моци.

"За мен и всички мои съотборници е лошо, че ще играем пред празни трибуни. Спектакълът във футбола се създава от феновете. Без тях мачът е като контролна среща. Футболистите на Интер имат уникални качества. Лукаку, Санчес, Лаутаро (наказан за днешната среща) са страхотни футболисти. Интер е дисциплиниран отбор, както всички италиански тимове. Ще бъде трудно да ги победим".