Козмин Моци заяви, че Лудогорец ще излезе спокоен и освободен от напрежение срещу Пари Сен Жермен в сряда, когато е вторият двубой на родния шампион в груповата фаза на Шампионската лига.

„Всички очакваме двубоя с ПСЖ. Трябва да сме готови, няма какво да правим. ПСЖ е един от най-големите отбори в света, разполага с добри футболисти. Ние излизаме, за да играем футбол. Няма какво да губим в този мач. Накрая ще видим какъв ще е резултатът“, заяви румънецът.

„Всички в ПСЖ са добри футболисти. Ние сме спокойни и трябва да играем, да имаме самочувствие за игра. Ние сме в групите вече, тези мачове са бонус за нас. Излизаме без напрежение“, допълни култовия бранител в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

„Дузпите срещу Стяуа? Когато играя мач, обикновено не мисля за нищо. Аз съм играл 7 години в Динамо Букурещ и по принцип искам да направим всичко на Стяуа. Това е един отбор, който не обичам много. Аз искам всеки ден да играем срещу Стяуа и да ги бием. Така съм научен. Моите приятели всички до един са фенове на Динамо и обичат Стяуа да губи. В онзи мач не мислех за нищо, просто исках да помогна. Исках да бием Стяуа. След това първия, втори ден нищо не мислех. После, когато виждам всичко във вестниците и телевизията, и се питам аз: „Моци, какво правиш, бе?“

„Разград е много добър град да гледаш семейство. Всички в отбора сме приятели. И детето ми, и жената ми живеят там и се чувстват добре. Всичко е наред“, допълни бранителят.