Централният защитник на Лудогорец Козмин Моци заяви, че когато "орлите" играят освободено никой не може да ги победи у дома.

"Настроението е добре. Всички се чувстваме добре. Тренираме добре, готвим се за този мач и утре чакаме да вземем трите точки", коментира Моци в "Домът на футбола" преди двубоят с Еспаньол от Лига Европа.

Козмин Моци: Сигурни сме, че можем да вземем нещо от мача с Еспаньол

Моци: Сигурни сме, че можем да вземем нещо от мача с Еспаньол

"Много е добре, когато започнеш с шест точки в първите два мача"

"Повече самочувствие ти носи, когато имаш 6 точки след първите 2 мача. Може да играеш спокойно, нямаш никакво напрежение. Всеки знае, че когато ние сме спокойни, играем както трябва. Никой не може да ни победи тук.

Аз чакам по-труден мач, защото според мен те са най-добрият съперник. Един отбор, който идва от испанското първенство, но пак казвам - тренираме, подготвяме се и няма никакъв проблем да вземем точка или точки срещу Еспаньол", добави още бранителят.

"Още от началото го повтарям, когато научих за името на трибуната. Приятно е, когато хората имат доверие в теб и си важна част от този отбор. Утре не е важно, че тази трибуна ще бъде пълна. По-важно е, че целият стадион ще бъде пълен и ще ни подкрепя 90 минути."

"Няма никакъв проблем - за всеки футболист знае, че идва миг, когато не може да играеш във всеки мач. Имаме треньор, който решава и взима възможно най-добрите решения. В последните 8 мача имаме 8 победи. Аз нямам никакъв проблем. Когато трябва да влизам, ще го правя", категоричен бе Моци.

"Станислав Генчев промени много неща. Не искам да ги назовавам, защото не желая да се говори, че имам проблеми с предишния треньор. Доста неща се промениха към добро. Ние имаме неговото доверие и даваме всичко от себе си, за да помогнем и на нас, и на него.

Чакам да сложа звезда върху фланелката на Лудогорец и после ще спра. Мисля, че мога да играя, докато тимът спечели 10 титли. Не е само до резултатите. Още от началото, когато дойдох - вярно, беше малко тежко с езика, с всичко, но сега се чувствам добре, както и моето семейство.

Още е рано да говорим за титла. Доста мачове предстоят. Ние вече сме на първо място, това е нашата цел. До декември трябва да останем там, а след това да се подготвим за спечелване на титлата. Конкуренти? Досега виждате, че Левски и Локо Пловдив са най-близо до нас. Показват добра игра, натрупаха доста точки. ЦСКА също не са лош отбор само че последните им резултатите не са толкова добри за тях", завърши Моци.