Клаудиу Кешеру отбеляза два от четирите гола за Лудогорец при победата срещу Септември. Ето какво каза нападателят след края на мача:

"Много трудна победа. Когато започваме мача си, никога не очакваме първия удар на съперника да влезе. Когато това стане, всичко става по-трудно. Трябваше да не оставяме терен на протвника, търсехме бързо да вкараме гол и да сме по-спокойни. Но когато сме с двама нападатели, става по-лесно за нас. Тогава имахме повече възможности. Последният ни мач беше преди три дни, беше и много труден. Искахме да победим в Кипър, но не успяхме. И трябваше спешно да се върнем на българска вълна, да победим, да се върнем с настройката за Лига Европа. Сега сме първи, трябва да останем там до края на сезона.

Какво мога да ви кажа за голмайсторския приз. Аз съм един футболист в Лудогорец, има много качества в този състав и всеки може да вкарва между 10 и 25 гола. Аз само помагам на отбора, ако съм на първо място в листата, това е само постижение на целия отбор.

Миналата година в плейофите много пъти играхме заедно с Шверчок, той е по-различен. Промяната с Антони Здравков не е голяма, новият наставник иска да продължава в тази линия, в същата система, има същите идеи и това прави нещата лесни за нас. Когато започнахме сезона с Аутуори беше голяма разлика и трябваше да се адаптираме, а сега нямаше разлика и беше по-лесно за нас", каза Кешеру.

Септември загуби от Лудогорец с 1:4

Шампионите с нов обрат, вкараха четири гола на Септември

Кешеру с два гола за шампионите