Клаудиу Кешеру коментира очакванията си за мачовете на Лудогорец с ЦСКА, както и настроението в отбора след паузата заради националните отбори. Румънският таран вкара две попадения за страната си за победата с 4:1 над Фарьорски острови в квалификация за Евро 2020 преди няколко дни.

"Чувствам се много добре. Когато вкарам гол за националния отбор е нещо, което е много специално.  Ние знаем много добре, че Лудогорец е отбор, който се чувства добре на големи мачове. През миналата година на този етап от сезона ситуацията горе-долу беше същата. Имахме три точки пред ЦСКА преди директния мач срещу тях. Сега имаме пет. Почваме плейофа в добра форма и сме готови да спечелим отново шампионската титла", коментира Кешеру пред "Дарик".

"Предстои ни важен мач с три точки. След това имаме мач за Купата, който ще искаме да спечелим. След това имаме още един мач срещу ЦСКА за първенство, който отново ще искаме да спечелим. В Лудогорец има много големи футболисти, с голям характер. Един треньор не може да промени много неща. Има различни идеи, но най-важното е да побеждаваме. Победата срещу Левски ни върна самочувствието и настроението. Нашият проблем беше в нашата глава", добави нападателят.

Румъния отнесе Фарьорските о-ви, Кешеру с два гола

Румъния отнесе Фарьорските о-ви, Кешеру с два гола

Нападателят на Лудогорец се отличи и с асистенция