Почти сигурно Станислав Генчев ще може да разчита на двама от основните си футболисти - Клаудиу Кешеру и Кирил Десподов за ключовия мач в четвъртък срещу Тотнъм.

Двамата не са играли от нещастната загуба с 1:2 от Антверп и пропуснаха визитата в Монтана, гостуването на ЛАСК, както и домакинството на гранда Левски.

В тяхно отсъствие атаката водеше Елвис Ману, който отбеляза общо 4 гола като централен нападател, а срещу Левски таран беше младокът Димитър Митков, направил няколко сериозни пропуска.

Почти сигурно е, че Кешеру и Десподов няма да са титуляри, защото не са готови за цял мач. Но навярно ще влязат през втората част.

Така от атакуващите играчи извън строя продължават да бъдат само Вандерсон и Ихинио Марин, които ще се върнат в игра чак през пролетта. Друга добра новина е свързана с централния бранител Жозуе Са.

Португалецът започна като титуляр срещу Левски, но напусна, защото получи удар в главата след сблъсък с Андриан Краев. Вместо него на терена се появи Оливие Вердон, който ще е титуляр срещу Тотнъм.

Димитър Митков прави важни крачки към утвърждаването си в Лудогорец

Димитър Митков прави важни крачки към утвърждаването си в Лудогорец

Представи се на ниво срещу Левски