Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че собственикът на Славия Венци Стефанов единствено разсмива медиите и хората. Бизнесменът добави, че докато има хора като него във футбола темата със съдиите винаги ще е актуална.

Кирил Домусчиев: ЦСКА 1948 е на цесекари като мен!

Кирил Домусчиев: ЦСКА 1948 е на цесекари като мен!

"Симпатизирам на този отбор, защото не приемам измамата, която стана на "Армията"

"Венцеслав Стефанов няма какво да го коментирам, под нивото ми е. Той разсмива медиите и хората. Никога грешката или вината не са в него. Нормално е на някои ръководители да не им харесва, че ние побеждаваме. Завистта е типична на Балканите.

Докато има хора като Венци във футбола, темата със съдиите винаги ще е актуална. Напрежението спрямо тях ще бъде голямо. Ако се погледне как свирят в Англия или Франция, ще видите, че международните ни рефери не са по-лоши", заяви Домусчиев пред "Спортал".

Домусчиев: Ще подкрепя Борислав Михайлов, имената на Сираков и Пенев са абсурдни

Домусчиев: Ще подкрепя Борислав Михайлов, имената на Сираков и Пенев са абсурдни

"Кръгът "Царско село" стои зад Наско и Любослав"

Собственикът на "орлите" засегна темата и с уволнението на Георги Дерменджиев, като заяви, че според него смяната на специалиста е закъсняла.

"Още в края на миналия сезон направихме анализ на представянето на отбора и изразих мнение, че не съм доволен. Говоря както за отпадането от Копенхаген в Лига Европа, така и за играта във вътрешния шампионат. Осигурихме всичко на старши треньора, а в същото време отпаднахме от евротурнирите от преодолим отбор, загубихме финала за Купата на България, а за капак и този за Суперкупата. Нормално бе да търсим промяна. Не съм съгласен с мнението, че сме подходили неуважително към Георги Дерменджиев. Според някои дори сме го сменили късно. Ако го бяхме сторили по-рано, може би, щяхме да имаме успех в Шампионската лига. От уважение и респект към него не прибегнахме до промяна през лятото", обяви бизнесменът.