Кирил Десподов ще пътува с Лудогорец за Рим. Националът почти сигурно дори ще запише минути в мача с Рома утре вечер. Както е известно, напоследък нападателя често оставаше извън групата, както в последния двубой със Септември (Сф). В този с Бетис за Лига Европа обаче бе на пейката, но не влезе, пише "Тема Спорт".

Така бе и преди това при победата над ХИК Хелзинки. Преди повече от седмица от клуба изнязлха с позиция за състоянието на играча, като обявиха, че има възпален нерв на задем бедрен мускул.

Според лекарския щаб на Лудогорец това е дошло от преумора, заради натрупаните двубои през септември и началото на октомври.Заговори се обаче и за вътрешен проблем в резултата, на който Десподов е с "треньорска контузия".

Все пак, очакваният са Кирил да попадне в групата от 23 състезатели, които ще са на пейката и е възможно да запише игрови минути. Както е известно, той, макар и за кратко, бе част от Каляри, като има 5 мача в Серия А, но не успя да пробие и се завърна в България, за да облече зеления екип, като преди това мина под наем в Щурм Грац.

"Тема Спорт" разбра, че в края на трансферния прозорец за футболиста е дошла конкретна оферта. Тя обаче не е била приета от него. Причината е, че е била от клуб от Саудитска Арабия, а националът не е искал да ходи там. Предложението е било доста добро, но е били отхвърлено. Друга конкретна оферта за нападателя не е имало, въпреки сериозният интерес към него.

Черногорец ще ръководи мача между Рома и Лудогорец

Черногорец ще ръководи мача между Рома и Лудогорец

Срещата от 22.00 часа ще определи кой от двата отбора ще продължи напред