Нападателят на Лудогорец и на националния ни отбор Кирил Десподов получи днес своята награда за футболист №1 у нас за 2021 година. Ето какво каза той пред медиите:

"Мотивиран съм да работя повече и да се представям все по-добре на терена. Трябва да има силна конкуренция. Трябва не трима, а 13 футболисти да се борят за футболист №1 в България. Всяка награда е специална за мен. През 2021 година направих неща, които не бях правил, записах добри резултати, спечелих трофеи с Лудогорец. Представянето ми беше на високо ниво. Винаги имам цели, винаги искам да печеля отборни и клубни награди.

Целта е Купа и титла до края на първенството, след което ще имаме и други цели, които ще гоним. Имам планове за моето бъдеще, но няма смисъл да го коментирам. Сега съм концентриран да помогна на отбора да постигне целите си.

Не искам да коментирам нито Левски, нито ЦСКА. Успях да гледам първото полувреме, но не искам да коментирам. Мога обаче да кажа, че и двата отбора са по-силни. Надявам се дербито с Левски да бъде хубав мач. Да има голове и да бъде интересен за зрителите, като най-важното е да победим. Против насилието и войната съм, но аз не съм политик, не мога да изказвам мнения. Няма да е коректно. Не е приятно за никого, имаме украинец в отбора. Виждам всеки ден, че не е същият, виждам как се чувства. Подкрепа и това е, друго не мога да кажа".