Звездата на Лудогорец - Кирил Десподов даде пространно интервю за клубния сайт на "орлите", в което говори за битката за титлата, представянето си през този сезон и бъдещето си в Разград.

Ето какво сподели той:

Вече 55 мача без дузпа срещу Лудогорец за първенство

Вече 55 мача без дузпа срещу Лудогорец за първенство

Последната е от 2019-а година

"Настроението ни е приповдигнато. Невероятно е да чувстваш, че си на победа от титлата. Сезонът не бе много труден. Но имаше един момент, в който конкурентите се доближиха до нас на шест точки. Дойде мачът с ЦСКА в Разград, който спечелихме и се утвърдихме на върха със сериозна преднина.

Не съм в топформа. Не съм дал това, което мога на Лудогорец. Имам по-големи възможности. Хората в клуба го знаят. Ако трябва да си пиша оценка от 2 до 6, пиша си 4. Още с идването в Лудогорец си поставих за цел да станем шампиони и да играем добре в евротурнирите. Головете ми липсват, но компенсирам с асистенциите.

Базата и условията за развитие в Лудогорец са невероятни. Клубът ти дава всичко, за да се развиваш като професионален футболист. Лудогорец е на високо ниво и в Европа. Може спокойно да се конкурира с клубове от водещите първенства", добави Десподов.

Живондов: Моци е трибуна, коментарите са излишни

Живондов: Моци е трибуна, коментарите са излишни

Категорично мнение