Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов заяви, че се надява разградчани да играт по същия начин, по който го направиха срещу ЦСКА (4:0) във финала за Суперкупата на България. Футболистът говори преди заминаването на "зелените" за Словения, където ще се изправят срещу Мура във втория квалификационен кръг на Шампионска лига.

"Да, по-сладко е след победата над ЦСКА, но сме сериозни и концентрирани за мача утре. Трябва да правим същото, каквото направихме в предните мачове - дисциплина, мотивация. Трябва да си очакваме момента и да наказваме.

Надявам се, че ще сме все по-добри в следващите мачове. Да, наистина играта бе доста силна. Силно се надявам да играем по същия начин, както срещу ЦСКА.

Със сигурност е по-сериозен отбор, но ако ние сме концентрирани и си гледаме само нашата игра, мисля, че няма да имаме много сериозни проблеми, да не казвам големи думи, но сме там само за победа.

Мура играе по-различно от Шахтьор (Солигорск), но нашата тактика е най-важната, тяхната няма смисъл да я гледаме. Излизаме, играем, съобразяваме се с противника, разузнаваме го добре и така.

Винаги е по-добър вариант. Пред наши фенове, вкъщи играем, така че е по-добре. Но важно е да направим добър резултат сега. Рано е да се мисли за жребия в третия кръг. Нека до остраним Мура и тогава ще мислим за следващия кръг", каза Десподов.

Козмин Моци: Знаем, че ни чака много тежък мач в Словения

Козмин Моци: Знаем, че ни чака много тежък мач в Словения

Добре е, че реваншът е в Разград, споделя бившият футболист