Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру подкрепи временния треньор на отбора - Станислав Генчев, който има големи шансове да заеме поста за постоянно.

Ето какво каза румънецът пред БНТ:

"Това, което се видя срещу ЦСКА (Москва) (5:1) от нашия отбор бе ентусиазъм и усмивки. Радвахме се заедно като малки деца. Този клуб е правил големи мачове и преди. В последните дни ситуацията при нас се изясни. Посланието на треньора бе съвсем ясно. Това накара мнозина от нас отново да се усмихнем и да си припомним, че сме същите, каквито бяхме и преди години.

Защо липсваше химията при Стойчо Стоев? Това не е въпрос, който мога да коментирам. Това си остава в миналото. Радвам се, че ситуацията се промени и сега се представяме по този начин.

Генчев е част от колектива, вкарва нови неща. Със сигурност няма да му е лесно, но ние, по-опитните играчи, сме готови да му помогнем да подреди парчетата, за да работи машината пълноценно.

Лудогорец е клуб, много близо до сърцето ми. Дал ми е много и искам да отвърна със същото, защото тук се чувствам оценен".

Клаудиу Кешеру номиниран за играч на кръга в Лига Европа

Клаудиу Кешеру номиниран за играч на кръга в Лига Европа

Останалите номинирани са халфът на Арсенал Букайо Сака, халфът на Рома Николо Дзаниоло и Кевин Буа от Базел