Скаутите на елитния бразилски Баия са харесали Каули Оливейра, докато са гледали бившия негов съотборник Сисиньо в мачовете на Лудогорец.

Интересът на въпросния клуб към десния бек датира от края на ноември 2022 година, а горе-долу от тогава те искат и плеймейкъра, тъй като хората на Баия са останали очаровани от качествата на Каули.

Шимунджа събра Лудогорец край масата

Шимунджа събра Лудогорец край масата

На вечеря

Трансферът на желания от Панатинайкос футболист в родината му се очаква да стане съвсем скоро. Баия ще плати клаузата му за откупуване, която е в размер на 2,5 милиона евро. Както вече стана ясно, парите не са проблем за този клуб, който е собственост на "Сити футбол груп", а само преди няколко дни купи ляв бек за 3,25 млн. евро.

Колкото до Каули, за него е ясно, че иска трансфер още от края на миналата година. Тогава дойде офертата от Панатинайкос, която бе за 1,7 млн евро и не задоволяваше разградчани. Малко по-късно пристигна и предложение от Чонбук Моторс, което щеше да бъде прието от шефовете на Лудогорец, но самият футболист не искаше да ходи в Южна Корея.

Така в крайна сметка победител се оказа Баия. Бразилците съвсем скоро ще представят Каули. Неговото желание е било да играе в елита на Бразилия и това сега ще стане факт, пише "Мач Телеграф".

Лудогорец - Динамо (Тбилиси) 2:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

Лудогорец - Динамо (Тбилиси) 2:1 (Развой на срещата по минути)

"Орлите" се изправят срещу познатия за тях опонент Динамо (Тбилиси)