Наставникът на Лудогорец  Ивайло Петев заяви, че е доволен от успеха с 3:1 при гостуването на Хебър и приема с "отворени обятия" предстоящата пауза за национални отбори.

Според треньора той и щабът му ще могат да се опознаят още по-добре с футболистите и да се работи много, като след нея той вярва, че тимът ще бъде много по-убедителен.

Лудогорец победи Хебър с 3:1 в мач от 24-ия кръг на efbet лига

Лудогорец би трудно Хебър, съмнения за засада при един от головете им

Разградчни с труден успех в Пазарджик

"Не мога да не съм доволен, жизненоважно беше днес да спечелим. Нашият краткосрочен план е да вземем три точки от двата мача, които имахме. През първото полувреме можеше да вкараме още голове. Ние просто пропиляхме с лека ръка много шансове, но напълно доминирахме в целия мач и създадохме достатъчно положения и беше логично да спечелим", започна Петев.

"Футболът е алогична игра. Само тук може да играеш слабо и да спечелиш точки. Отпусна ни доминацията ни и заспахме в една ситуация и пуснахме гол. На полувремето направихме корекциите и разбрахме какво трябва да се случи.

Манчев: Лудогорец е много класен и не ни стигнаха силите

Манчев: Лудогорец е много класен и не ни стигнаха силите

Ето какво каза

Нямахме второто толкова чисти положения, но вкарахме два гола, докато през първото - един. Сега паузата ще ни се отрази добре, да се опознаем още повече. След нея ще изглеждаме много по-убедително", продължи Петев.

"Когато един отбор стои дълбоко в неговата половина, ние трябва да намираме решенията. Ако не намерим, това е наша грешка. Вярвам, че ще ни стигне времето за работа. Желая успех на националния отбор. Няма да е лесно с Черна гора. Познавам ги доста добре, имат опитен отбор. Като фен на националния отбор, стискам палци да победим", продължи Петев.

"Напълно възможно е Антон Недялков да не играе за България, тъй като не е възстановен напълно", завърши треньорът на "орлите".

Хебър - Лудогорец 1:3 (Развой на срещата по минути)
на живо

Хебър - Лудогорец 1:3 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности