Новото попълнение на Лудогорец Ивайло Чочев заяви пред съотборниците си, че е дошъл в Разград, за да стане шампион.

"Момчета, много се радвам, че съм в Лудогорец. В най-добрият отбор и ще играя с най-добрите футболисти в България.

Дойдох тук, за да стана шампион и се надявам, че през лятото ще сме шампиони", заяви Ивайло Чочев пред клубната телевизия на Лудогорец.

Малко след това Чочев беше представен и на специална пресконференция, на която заяви, че още преди две години е преговарял с разградчани.

Снимка 653774

Източник: startphoto.bg

Чувствам се добре. Мисля, че преди две години и половина влязохме в контакт. Още тогава исках да дойда, но не можаха да се разберат с предишния ми клуб ЦСКА 1948, иначе още тогава бях дал съгласие. Идвам тук, за да стана шампион, за да спечеля Купата и за да играя в европейските турнири", започна Чочев.

"Да, разбира се, че ще е трудно. За всеки един футболист е хубаво и мечтае да играе в европейските турнири, но радващо е, че отборът има доста мачове в първенството, борим се за Купата, така че има доста мачове за всички и мисля, че мога да помогна в тези оставащи други два турнира".

Снимка 653773

Източник: startphoto.bg

"Това е моята рождена дата. В почти цялата ми кариера съм играл с този номер и се радвам, че тук ще мога да играя с него. Един номер, който мисля, че ми носи късмет и с него се представям добре", добави халфът.

"Разбира се, че има. Тук мисля, че идвам в един отбор, който в Европа е доста познат. Най-добрият отбор в България, с най-добрите футболисти. За всеки един футболист е чест да играе в най-добрите отбори. Като сложим и базата, защото аз съм идвал и друг път тук и знам условията какви са, мисля, че не ми трябваше много време, както каза г-н Моци, бързо се разбрахме", завърши Чочев.

Лудогорец зарадва ветеран на отбора

Лудогорец зарадва ветеран на отбора

Росен Генчев празнува 85-ия си рожден ден