Новото попълнение на шампиона Лудогорец - Ихиньо Марин, сподели първите си впечатления като играч на тима. Нападателят заяви, че идва с големи амбиции да помогне за осъществяване на целите на клуба и заяви, че най-силната част от действията му на терена е играта му с глава.

Феновете на Лудогорец настояват за завръщането на Методи Томанов

Феновете на Лудогорец настояват за завръщането на Методи Томанов

Негодуват от трансферната политика на клуба

"Идвам с всичките амбиции, които може да има един футболист. Искам да помогна с много голове за отбора и да продължа с целите и задачите на тима. Всичките ми съотборници се отнесоха добре с мен от първия ден, за да се адаптирам към отбора. Много добри играчи, още от първия ден се вижда това. Виждам, че са готови да изпълнят целите на клуба. В момента се намираме в процес на сплотяване на новите играчи. Когато премине този момент отборът също ще се подобри.

Наблюдавах Лудогорец в Европа, в българското първенство не съм. Видях, че се класираха за Шампионска лига няколко пъти и за Лига Европа също. Хареса ми стила, който практикуваха. Българският футбол е по-различен от испанския. Но в крайна сметка е една топка и две врати и трябва да вкараш във вратата. Човек трябва просто да свикне с българския футбол".

Върба: Марин е раздвижен, в Лудогорец няма напрежение

Върба: Марин е раздвижен, в Лудогорец няма напрежение

"Казахме си някои неща в съблекалнята"