Старши треньорът на Лудогорец - Димитър Димитров бе в еуфория след вдигането на седмата поредна титла на "орлите" тази вечер, след като тимът завърши наравно 2:2 с Левски.

Лудогорец и Левски завършиха наравно 2:2

В Разград всички са доволни! Лудогорец празнува титла, а пък Левски се добра до ценна точка

"Сините" на крачка от ново футболно харакири, този път обаче късметът ги покри - 2:2 при гостуването на шампиона

""При нас имаше повече ваканционно настроение. Футболистите мислеха за пътуването си и как ще си починат в следващите две седмици. Нямаше този заряд и настроение, което трябваше да има.

Приятно е, не мога да кажа, че не е приятно. Радвам се най-вече заради футболистите, ние сме само хората, които помагаме. Няма как да не съм доволен. Имаме нужда от нужното освежаване, за да можем да вдигнем още нивото. Трябва да се намерят точните хора.

Целта е ясна. Всички искаме да се преборим за влизане в групите на Шампионската лига. Казвам, че всеки един отбор има нужда от надграждане. Имаме нужда от позиции, на които да се увеличи конкуренцията. Надявам се да намерим тези хора. Какво ме амбицира да остана в Лудогорец? Амбицира ме това, че тази година да влязохме в Лига Европа, а сега ще се опитаме да влезем в Шампионската лига. Ще съм много доволен", коментира Херо пред "Диема спорт".