Макар и да не работи в Разград от около 5 години, един от най-добрите родни треньори - Димитър Димитров-Херо - не спира да следи случващото се в Лудогорец. Заради това "Мач Телеграф" го потърси преди очертаващия се тежък реванша с Олимпия Любляна (1:1).

"Мисля, че Лудогорец е по-качественият отбор от Олимпия. И като индивидуалности, и като игра. Мисля, че ще успеят да си вземат мача в Любляна. Вярвам, че ще имат силите да ги отстранят. Най-необходимото, което трябва да се покаже, е повече концентрация и самочувствие пред гола. Характер винаги трябва да се показва. Създават положения, но не ги реализират. Понякога липсва увереност пред гола. Това е и въпрос на майсторство, а не само на самочувствие и увереност. Майсторството е класата на дадените футболисти", заяви Херо.

Ас на Лудогорец пред трансфер в Бразилия

Ас на Лудогорец пред трансфер в Бразилия

Сантос преговаря за привличането под наем на полузащитника Нонато

"Мачът в Разград го започнаха много апатично. Според мен нямаше нужната агресия и концентрация. Нямаше нужния характер, който трябваше през първата част. През второто полувреме нещата се промениха, но когато в един мач не влезеш както трябва и ти липсва мотивация, трудно напипваш верния ритъм. Трудно се пренастройват играчите. Това беше основното и най-важно в този мач. След това с Галатасарай ще е далеч по-сложно. Те са друга бира, както се казва. Доста трансфери направиха турците и ще бъде много трудно срещу тях", сподели той.