Административният директор на Лудогорец Георги Караманджуков засипа с похвали новият старши треньор на Левски Георги Дерменджиев.

Той заяви, че наставникът е най-успешният треньор у нас и ще се справи на "Герена".

Серкан Юсеин: В Лудогорец я няма "българската организация", нивото е много по-различно

Серкан Юсеин: В Лудогорец я няма "българската организация", нивото е много по-различно

"Няма как да не станем шампиони"

"Вече казах, че Лудогорец има достатъчно добри футболисти и няма да правим селекция на всяка цена. Ако вземем хората, които сме гледали и сме харесали, ще ги привлечем. Ако не, това ще бъде отборът, с който ще започнем пролетта.

Играчите, които треньорите искаха, вече успяхме да ги привлечем. Това, че са българи не е нещо тенденциозно. Просто на постовете, на които искахме, те бяха подходящите хора.

Не бих казал, че има проблем с Ренан. Засега не можем да се разберем за нов договор. Не можем да залагаме на човек, чието бъдеще към този момент не е свързано с Лудогорец.

Николай Жейнов: Цената на Тодор Неделев беше изкуствено завишена

"Цената на Неделев беше изкуствено завишена, това спря продажбата му"

Агентът не изключва възможността Божидар Митрев да остане в Левски

Засега всички, които са тук, са футболисти на Лудогорец. И да има напускащи, засега всички тук са наши играчи. Това ще са и треньорите, които засега ще водят отбора. Очакваме едно оспорвано първенство. Надявам се промените в Левски да са за добро, да вдигнат малко нивото и да станат много интересни мачове, които не липсваха и през есента. И с Левски, и с ЦСКА станаха истински дерби мачове, с много публика и атмосфера. Футболът в България все още е жив.

Георги Дерменджиев засега е най-успешният треньор в България. С двете участия в Шампионска лига, с първите победи... С много опит, мисля, че ще се справи.

Лудогорец уреди контрола с тим от Втора лига

Лудогорец уреди контрола с тим от Втора лига

"Орлите" ще премерят сили с Локомотив (Горна Оряховица)

Ние първо трябва да станем шампиони. Естествено, че с някои неща в клуба закъсняхме и сега трябва да ги направим на едно. Първо да спечелим титлата, после ще мислим за евротурнирите. С новите правила на УЕФА, вече за групите на Шампионска лига става много по-трудно. Намалиха бройките, минаваме през повече кръгове. Става много трудно, но не и невъзможно.

Трудно се поддържа голяма мотивация, особено в нашето първенство. Момчетата обаче осъзнават какво ги чака и те също искат тези велики европейски вечери", сподели Караманджуков пред "Дарик" радио.