Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев демонстрира самочувствие, споделяйки че съперниците от ЦСКА трябва да се чувстват щастливци от това, че са се добрали до точката срещу шампионите.

"Ние съжаляваме, че не победихме, тъй като имахме по-изгодните положения. Целта на ЦСКА бе да провокират. Вижда се страх в техните очи, когато играят, а те днес трябва да са щастливи от равния резултат", започна Генчев.

"Каквото е отсъдил съдията, това е. Смятам, че съдията свири доста добре мача. Щом не е свирил дузпа, значи е нямало. Идеята с трима в отбрана бе да имаме сигурност в отбрана. През второто полувреме ЦСКА трудно се ориентира и ние тогава създадохме по-добрите си положения. За феновете е неприятно, че четвърти пореден мач между тези два отбора няма гол, но това е играта. Засега се движим добре, но мачовете със Септември, Черно море, Ференцварош и Славия да са още по-добри".

"Надявам се да няма подценяване срещу Септември и ще трябва да се потрудим доста, за да ги победим. Те са най-добрият отбор от Втора лига", завърши Станислав Генчев.

Пламен Илиев: И двамата вратари нямахме много работа днес

Пламен Илиев: И двамата вратари нямахме много работа днес

"Този двубой винаги е съпътстван с много нерви и напрежение"