Наставникът на Лудогорец - Станислав Генчев беше изключително доволен от своите футболисти, които тази вечер го зарадваха с изразителен успех 3:0 при визитата им на Ференцварош в Лига Европа.

"Много добър мач. Резултатът е категоричен. Казах на футболистите, че сме две три класи над Ференцварош и горе-долу с толкова голове трябва да бъде и успехът ни над тях. Хубаво е, че вкарахме рано. Мачът се разви по отличен начин за нашия тим. Бяхме си изготвили сполучлива стратегия. Познавахме силните и слабите страни на Ференцварош. Нашият опит в турнирите е достатъчно голям, именно това самочувствие ни помогна днес".

"Хубаво е, че отборът играе като колектив. Добре е, че стартираме с две победи и шест точки. Борбата ще е между нас ЦСКА и Еспаньол, поне така се очертава. Доволен съм, че Пламен Илиев доказа, че е вратар, на когото може да се разчита".

"Имахме време да говорим как трябва да реагираме, когато сме с човек по-малко на почивката. Радвам се, че не допуснахме гол. Аз гледам да изпълнявам моята работа и задължения, оттук нататък всичко е в ръцете на ръководството".

Лудогорец спечели гостуването си на Ференцварош в Лига Европа с 3:0

Сладко отмъщение! Лудогорец разби Ференцварош като гост и продължава да лети в Лига Европа!

Селекцията на Станислав Генчев с перфектен мач и успех с 3:0!