Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев сподели, че евентуално отстраняване на Ференцварош и излизане от групите на Лига Европа ще осмисли сезона на "орлите". Ето какво каза той пред "Нова".

Алекси Желязков: Ние сме по-добри от Ференцварош, ще играем за победа

Алекси Желязков: Ние сме по-добри от Ференцварош, ще играем за победа

"Ние сме готови за всичко"

"И аз и футболистите сме добре и се подготвяме за утрешния мач. Двубоят е наистина важен, тъй като може да осмисли сезона ни. Ще е голям успех за клуба, ако съумеем да се класираме за елиминационната фаза в Лига Европа. В момента нямаме проблеми със състава. Освен Горалски, който трябва да претърпи операция, всички други са на линия", започна треньорът.

"Мачът се явява като финал, защото ще се знае веднага кой ще продължи и кой ще отпадне. Надявам се опитът да ни помогне, но напрежението определено ще е по-голямо от обичайното. Победата в Унгария ни дава увереност, но това е изцяло друг мач, който ще се реши в рамките на 90 минути".

"Няма притеснение за мен. По-важно е за мен футболистите да разберат добре ролите и задачите си, за да можем всички да ликуваме утре вечерта. При отстраняване на Ференцварош, то бих могъл да назова полусезона за нас като перфектен, тъй като все още нямаме загуба и в първенството".

Мисиджан пожела успех на бившите си съотборници от Лудогорец

Мисиджан пожела успех на бившите си съотборници от Лудогорец

Крилото пристигна специално в Разград, за да подкрепи отбора срещу Ференцварош