Човек трябва сериозно да помисли, за да се сети кога последно съперник на Лудогорец е завършвал мач срещу разградчани в пълен състав. И вчера футболист на Черно море беше изгонен срещу "орлите". Треньорът на варненци Илиан Илиев претендира, че има фаул на Лудогорец преди въпросния картон, а домакините поискаха и дузпа. Тя не беше отсъдена.

Заради съдийските аванти, вече много треньори на отбори скочиха срещу Лудогорец. Както и фенове на съперници на разградчани. В Кърджали привържениците на Арда изпратиха "зелените" с викове "мафия", а снощи ултраси на Черно море блокираха изхода на "Тича" и изпратиха автобуса на "орлите" с мощни освирквания.

В неделя Лудогорец гостува на ЦСКА в изключително важен мач за титлата. "Армията" ще е пълен до краен предел. Фенове на ЦСКА вече коментират в социалните мрежи, че няма да позволят отборът им да бъде ощетен от реферите и ще реагират, ако това се случи. Дано нервите на хората издържат и не се стигне до ексцесии. Днес трябва да стане ясно кой съдия ще ръководи мача. Фаворит е Георги Кабаков. Той свири и първия двубой между двата отбора, спечелен от Лудогорец в Разград с 2:1. Тогава не даде 2 дузпи за ЦСКА.