Феновете на Лудогорец отговориха чрез декларация на треньора на ЦСКА - Стойчо Младенов, който в интервюто си след мача с Локомотив (София), явно е засегнал тяхната разградска чест.  

По-рано днес и привържениците на Левски се изказаха остро по адрес на наставника. Запалянковците на "зелените" припомнят, че под ръководството на Младенов ЦСКА има изиграни 9 мача за шампионата срещу Лудогорец - 8 победи за "орлите", 1 равенство, като головата разлика е 14-1.

Ето декларацията на феновете на Лудогорец, публикуваме я без редакторска намеса:

БФС наказа Стойчо Младенов заради снощното му изказване

БФС наказа Стойчо Младенов заради снощното му изказване

Санкционираха го с 4000 лева

"Когато цифрите говорят, дори Младенов трябва да мълчи! След загубата от Лудогорец с 0:2 на Стойчо Младенов виновни бяха играчите на ЦСКА. След измъчената победата над Локо (Сф) за специалиста от Плоски са виновни съдиите, съперниците, Левски, Лудогорец, държавата и т.н. Всички са криви, но най-крив е Лудогорец. Отборът, срещу когото Младенов няма победа в шампионатен мач. Няма дори отбелязан гол в Разград. 9 мача за шампионата, 8 победи за Лудогорец, 1 равенство, голова разлика 14-1. Даже и бай Добри домакина да беше треньор на "Хювефарма арена", сигурно статистиката щеше да е по-добра.

За специалиста от Плоски цифрите, обаче, не значат нищо. Ние- феновете на Лудогорец си спомняме, че само равен трябваше на Младенов да стане шампион през 2012 г. Отборът му беше пълен с именити играчи с високи заплати. Тогава го екзекутира един млад български треньор Ивайло Петев. Онзи ден друг млад български треньор му изнесе футболна лекция насред Разград. Наскоро трети млад български треньор му зашлеви 3 звучни плесници.

Стойчо Младенов побесня: Корупция, лъжи - всеки цица от ЦСКА, а на комшиите от Левски им направиха стадион

Стойчо Младенов побесня: Корупция, лъжи - всеки цица от ЦСКА, а на комшиите от Левски им направиха стадион

Старши треньорът на "армейците" бе доста гневен след успеха над Локомотив (София)

Четвърти млад български треньор го изтърва по чудо в Стара Загора. Всеки човек с достойнство и чест би навел поглед от срам. Но явно и дългият престой в далечен Казахстан не е променил манталитета на Стойчо Младенов. Той нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил.

П.П. Мъдреците казват, че не трябва да хвърляш камък по всяко куче, което те лае по пътя ти, защото никога няма да стигнеш крайната си цел. Тук случаят е по-особен... И един съвет: Стойчо, бъди смирен, защото знаеш сам колко струваш. Знаем те и ние!".

ЦСКА на Стойчо Младенов без гол срещу Лудогорец в Разград за първенство

ЦСКА на Стойчо Младенов без гол срещу Лудогорец в Разград за първенство

Това сочи статистиката