Халфът на Лудогорец Доминик Янков говори за клубния сайт на "зелените". Той заяви, че тази година в първенството има голяма голяма конкуренция, а и изрази увереност, че той и колегите му ще успеят да победят Брага в предстоящия мач от груповата фаза на Лига Европа.

"Готвим се по най-добрия начин. Имаме още два дни да си кажем каквото трябва и смятам, че сме готови", каза той преди мача с Брага, като допълни: "Отборът им е доста силен, както и другите отбори в групата. Доста са равностойни всички. Ние трябва да се подготвим по най-добрия начин и да спечелим мача. Групата е равностойна. Мач с мач не си прилича. Ние трябва във всеки мач да сме на 100 % и да изчистим грешките си"

Лудогорец ще съдейства на своите феновете за издаване на зелен сертификат

Лудогорец ще съдейства на своите феновете за издаване на зелен сертификат

Целта е Клубът да окаже максимално съдействие на хората

"Ние мислим мач за мач, не мислим кое гостуване ще е по-тежко. Първо трябва да си свършим работата в четвъртък и тогава ще мислим за следващия мач", допълни Янков, като по повод досегашните мачове на "орлите" в групите на Лига Европа заяви: "Според мен можехме да вземем повече точки от досегашните мачове. Трябва да изчистим грешките ни и да сме по-концентрирани, за да вкарваме, да завършваме с гол. Смятам, че само по-този начин можем да спечелим".

"Шансовете ни все още са добри. Имаме още мачове. Както казах, ние мислим мач за мач и затова в четвъртък трябва да излезем и да спечелим".

"За мен няма проблем да играя много мачове начесто. Аз съм млад футболист. Гледам да се възстановявам по най-добрия начин и затова няма никакъв проблем за мен"

Той не пропусна да говори и за представянето на Лудогорец в efbet Лига: "Тази година има доста голяма конкуренция, но според мен, ние трябва да излизаме и да побеждаваме във всеки мач. Ако си свършим нашата работа и няма да имаме проблем".