Талантът на Лудогорец Доминик Янков иска да накаже и Динамо (Брест). Момчето први истински фурор от началото на сезона.

"Старая се да давам всичко от себе си. Нещата се постигат с много труд. Вече съм готов за мъжкия футбол, но е много трудно. В Лудогорец има много класни чужденци. Но когато показвам добри качества на тренировките и се представям силно, нещата се получават. Много съм благодарен на Павел Върба за шанса, който ми гласува. Той винаги ми обяснява да не се притеснявам. Каза ми, че е видял качества у мен още с пристигането в клуба.

Всеки мечтае да стигне до голям клуб. Сега съм концентриран изцяло върху представянето си в Лудогорец. Искам да пожъна големи успехи тук, а след време да заиграя в клуб от топпървенствата на Европа", добави Янков, който симпатизира на Ювентус и Меси. Той е роден в Канада и може да избира за кой мъжки национален отбор да играе.

Ако Канада ме извикат първи, бих заминал. Обичам България, младежки национал съм на България, преди това бях и юношески. Сам решавам, родителите не ми се месят.

Дано вкарам още в четвъртък на Динамо и да победим. Очаква ни трудно гостуване, но целта ни е да се класираме в групите на Лига Европа", каза Янков пред "Блиц".

Марселиньо за трансфер в ЦСКА или Локо: Имаше такъв вариант

Марселиньо за трансфер в ЦСКА или Локо: Имаше такъв вариант

"Лудогорец ще бие в Минск"