Бившият наставник на Лудогорец Димитър Димитров призна, че не е изненадан от случащото се при "орлите" в последните дни. В Разград се разделиха по взаимно съгласие с треньора Пауло Аутуори. С решение на Управителния съвет бе отстранен и спортният директор Методи Томанов. 

"Аз съм последният човек, който може да бъде изненадан от това, което се случи в клуба през последните дни. Нещата не са такива, каквито изглеждат острани, но хората няма как да знаят. 

Навсякъде, където съм бил на 95 процента съм работил с футболисти, които аз съм селектирал в течение на времето, защото заварените играчи е ясно, че си остават. Но в Разград не бе така, въпреки че уговорките в началото бяха различни. Не се оплаквам от това - така съм приел, така съм работил. Явно колегата след мен е имал непреодолими различия с хората в спортния отдел над него", заяви Херо пред "Тема спорт". 

Според него Лудогорец си остава най-стойностният отбор в Първа лига. Димитров, който в момента води Иртиш, добави, че от последните трансфери по-малко от половината играчи са се наложили. 

Антони Здравков: Разбрахме се с Лудогорец, вече всичко беше казано по темата

Антони Здравков: Разбрахме се с Лудогорец, вече всичко беше казано по темата

"В момента мога да говоря само за ангажимента си към младежкия национален отбор"