Треньорът на Лудогорец - Димитър Димитров даде брифинг преди утрешния мач с Берое в Разград.

Херо изрази надежда, че тимът му ще продължи победната си серия в шампионата и срещу старозагорци:

"Надявам се победната ни серия да продължи и срещу Берое. Всеки мач е изключително важен. Има още седем кръга до края на първенството, т.е. има да се завъртят още 21 точки. Ние сме длъжни във всеки един мач да търсим максимума до края.

Не смятам, че Лудогорец е капарирал своята титла. Опитвам се да втълпя на футболистите, че все още нищо не е приключило. Ние сме длъжни да подходим максимално отговорно и сериозно, защото знаете, че във футбола се получават повратности. Длъжни сме да подходим изключително концентрирани в тези мачове. В плейофната фаза играем с водещи отбори. Берое е доказал себе си в първенството. Един много хомогенен и балансиран състав, който играе приятен футбол. В двата мача от редовния сезон ги победихме тук с 2:0 и там с 1:0, но мога да кажа, че тези двубои на моменти бяха много равностойни. Очаквам една сериозна битка.

Възможно е да има някакви ротации. Нашата група обаче не е толкова голяма. След контузията на Анисе и проблемите на Шверчок, ние останахме с група от 16 футболисти. Сигурно ще има ротации, но това ще преценим непосредствено преди следващия мач с Ботев.

Имаме седем финала до края. Нека първо мине този мач с Берое, а след това ще мислим за Ботев. Ще съм спокоен за титлата тогава, когато няма и теоретична възможност да бъдем изместени от първото място. Не само аз, предполагам и футболистите. До този момент обаче трябва да бъдем концентрирани", каза още треньорът на Лудогорец.

Кирил Домусчиев: Лудогорец не е вадил томахавка срещу никого, надявам се на европейско поведение от ЦСКА

Кирил Домусчиев: Лудогорец не е вадил томахавка срещу никого, надявам се на европейско поведение от ЦСКА

"Темата за треньорска смяна не е актуална"