Старши треньорът на Лудогорец - Димитър Димитров бе изключително доволен от представянето на неговия тим, след като "орлите" записаха категорична победа над Славия с 4:0.

Лудогорец победи Славия с 4:0

След поправителния в столицата, Лудогорец си тръгва с трите точки (ВИДЕО)

"Орлите" вече са само на точка от ЦСКА

"Когато печелиш, е нормално да си доволен. Ранният гол предреши нещата. Славия се опита да ни затвори максимално - с пет човека в защита и с четири в центъра на терена. Но видяхте колко положения изпуснахме. За мен една лека победа. Срещу Левски имахме и игрово, и териториално преимущество. Когато бяхме в числено равенство, ни беше по-лесно, защото играеха по-отворено. После се затвориха. Ние си направихме мача труден.

Когато биеш, има настроение, желание и мотивация за следващия мач. Отборът на Истанбул е един от най-силните, с огромен бюджет. Брага бе най-приемлив от първа група, а Истанбул и Хофенхайм бяха най-тежките от четвърта и трета група. Днес Хофенхайм би Байерн (Мюнхен). Но отиваме в Истанбул, за да се надиграваме. Лудогорец се е доказал в годините и отиваме да затвърдим доброто впечатление в Европа", коментира Херо пред камерата на "Диема".