Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов говори след поражението с 2:4 от Брага. Той бе категоричен, че в тима от Разград не липсва класа, а трябва време, така че футболистите да се стиковат помежду си.

"С по-голямо поражение не знам дали беше възможно. Резултатът отговаря напълно на играта, особено през първото полувреме нашата игра не беше това, което планирахме. Второто полувреме се успокоихме. Пробвахме извеждащи подавания. Първото полувреме не знам защо не успяхме да следваме указанията на треньора. Тежка загуба за отбора, но трябва по най-бързия начин да забравим този мач и да възстановяваме, защото в неделя ни очаква нов труден мач", каза Десподов.

Брага победи Лудогорец с 4:2 в Лига Европа

Брага помете Лудогорец в Лига Европа

"Орлите" загубиха шанс за класиране напред

"И резултатът, и играта са разочароващи. Ние трябва да си поговорим сериозно, защото не може да си подаваме толкова много пред нашето наказателно поле. Искаме да играем красив футбол, но Брага правеше страхотна преса. Отнемаше топката и ни създаваше голово положение", продължи той.

"Преди три месеца Лудогорец отстрани Олимпиакос и беше на крачка от Шампионска лига. Не мога да кажа, че липсва класа. Трябва време. Отборът е изцяло нов с нови футболист. Днес Шоу игра за първи път титуляр в Европа. Не трябва да се забравя, че Брага е един изключително добър отбор. Няма какво да се лъжем. Добър отбор тактически. Футболисти, които знаят какво правят на терена".

"Видях, че Мидтиланд победи. Трябват ни победи следващите два мача, нищо друго не ни устройва", каза още Десподов.