Футболист №1 на България за 2021-а година Кирил Десподов заяви, че Лудогорец няма как да е доволен след равенството 3:3 срещу Волфсбергер в контролата играна днес.

"Няма как да сме доволни, ако не сме победители. Щом резултатът е равен, значи не сме доволни. Не ни достигна малко. Малшанс пред гола. Изпуснахме ситуации пред противниковата врата. Трябва да похвалим момчетата от първото полувреме и те се раздадоха доста.

"Аз играх 10 месеца в Австрия и знам какво е първенството там. Бях подготвен. Говорих с момчетата, че ще е труден мач. В Австрия се раздаваш на сто процента. Срещу този отбор съм играл три пъти, влизаха здраво и си подаваха добре топката", каза Десподов.

"Добро центриране от моя страна, но много добро завършване от Ихинио Марин. Ще се радвам да има още такива асистенции за мен. Тренираме доста. Без тренировки няма как да се получат нещата", продължи той.

"Аз мисля, че новите влизат доста добре в лагера. Опитваме се по най-добрия начин да ги въведем в колектива, да им обясним за играта, за манталитет ни. Добри футболисти. За единайсеторката не мога да говоря", каза още Кирил Десподов.

Зрелище в Турция: Шест гола и три греди в контрола на Лудогорец

Зрелище в Турция: Шест гола и три греди в контрола на Лудогорец

Две късни попадения за 3 минути спасиха шампионите срещу австрийския Волфсбергер