Кирил Десподов благодари на вратаря Кахлина и Каули за пасовете, които направиха за да се стигне до гола му срещу Шахтьор (Солигорск). Победата с 1:0 класира "орлите" за следващия квалификационен кръг в Шампионската лига.

"Шахтьор затваряше добре пространствата между линиите през първото полувреме. Не успяхме да създадем положения. През второто една контраатака и ги наказахме. Това е нашата сила.

Планът беше да бъдем търпеливи и дисциплинирани. Ние контролирахме мача през цялото време. Чакахме да се оголят малко и ги наказахме на контраатака, което е нашата сила. Можем да изненадаме всеки един отбор.

Ако противникът иска да се надиграва, ще бъде отворен мачът. Противникът знаеше, че ако минат една, две, три топки, ще реализираме. Затова затваряше много добре. Всеки един гол е важен. Благодаря на Каули, а също така и на Кахлина, който чу какво му викаме и хвърли бързо топката.

Днес ще се порадваме на победата и от утре ще мислим за двубоя в събота. Няма да е лесен мач, финал е и ще се хвърлим. Важното е да се подготвим за мача с ЦСКА и после ще мислим за Мура", коментира Десподов.

Дамбраускас: Идеята беше да бъдем търпеливи и да атакуваме в точния момент

Дамбраускас: Идеята беше да бъдем търпеливи и да атакуваме в точния момент

"Вече имаме информация за Мура"